fbpx

Combi pakket

Online Coaching + Personal Training

Gepersonaliseerde en uitgebreide begeleiding Zowel online als fysiek

Wil je de voordelen ervaren van beide diensten dan is het combi pakket wat voor jou! Je wordt met je voeding en leefstijl begeleidt, tijdens je trainingen wordt je ook geholpen en gepusht zodat je overal je uiterste geeft. Door de uitgebreide begeleiding op alle vlakken ga je gegarandeerd maximaal resultaat behalen! Je kunt 24/7 contact op nemen voor al je vragen en dergelijk, hiernaast zien we elkaar ook in de sportschool om samen te sporten! Bij dit pakket laat je niks aan het toeval overlaten omdat je op alle aspecten uitgebreid begeleidt wordt! Je betaalt bij dit pakket per les net zoals bij Personal Training en er komt een kleine prijs bovenop voor de extra voeding en leefstijlbegeleiding! 

Voeding

Qua voeding is het niet nodig om constant saaie maaltijden te eten, elke 3 uur te eten en om koolhydraten compleet te vermijden. Er is nog steeds ruimte om af en toe uit eten te gaan en wat te drinken! 

We maken gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak die ons in staat stelt om een juiste balans te vinden in genieten en resultaat behalen!

Samen leren we op een flexibele manier je voeding bij te houden om maximaal resultaat te behalen!

 • Leer hoe je zelf voedingsproducten kan selecteren om resultaat te behalen!
 • Verschillende voorbeeld voedingsschema’s specifiek gemaakt naar je doelstelling en voorkeuren! Deze kunnen continue bijgewerkt worden
 • Specifieke richtlijnen hoeveel je moet eten en een handig voedingsdagboek in de PH-FIT app waarin je alles kan bijhouden!
 • Je krijgt uitleg over welke elementen bij voeding je resultaat beïnvloeden en hoe je hierop kan inspelen!
voeding
training

Training

Bij het combi pakket word je één of meer keer per week begeleidt bij je training. Je techniek wordt geoptimaliseerd en je wordt steeds weer tot je uiterste gepusht. 

Door de Personal Training sessies weet je 100% zeker dat je zo effectief mogelijk traint met het gepersonaliseerde trainingsschema dat voor je gemaakt wordt.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld vier in de week te trainen en bij twee van deze sessies begeleidt te worden! De andere twee sessies kun je zelf volgen aan de hand van je persoonlijke trainingsschema dat in de PH-FIT App staat.

 • Weet zeker dat je optimaal en veilig traint richting je doelstelling
 • Leer oefeningen goed uitvoeren zodat je efficiënter en sneller je doelstelling behaalt.
 • Door de Personal Training sessies hebben we steeds uitgebreid de tijd om je leefstijl en voeding te bespreken. Zo krijg je nog betere en persoonlijke hulp!

Leefstijl

Naast Voeding en Training zijn er nog veel meer elementen die invloed hebben op je resultaat. Je hele levensstijl heeft invloed op je resultaat en op je mentale welbevinden. 

We vinden het belangrijk dat je naast mooi resultaat ook een fijne leefstijl kan leiden waarin je goed in je vel zit en dat je ook buiten het sporten en eten goed presteert! 

Samen optimaliseren we je leefstijl en zorgen we ervoor dat je kan genieten van je leven, mooi resultaat behaalt en dat je super in je vel zit! 

Omdat we je in je hele leefstijl begeleiden vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk contact te hebben. Daarom kiezen we ervoor om als coach 24/7 bereikbaar te zijn. Zo kun je altijd je vragen stellen of vertellen als je ergens mee zit! Ook zien we elkaar in de sportschool waar we uitgebreid de tijd hebben om alles te bespreken en te bekijken!

 • Samen zorgen we voor groei in ALLE elementen van je leefstijl
 • Krijg alle nodige kennis en tools om je leefstijl aan te pakken om te groeien!
 • 24/7 de mogelijkheid om contact op te nemen. Een coach waaraan je alles kan vertellen en iemand die echt om je geeft! 
 • Behaal maximaal resultaat door alle elementen van je leefstijl te domineren!
coaching (alles)

Wat zeggen anderen over mijn begeleiding

'Ik ben sinds een maand bij Roel onder begeleiding. Het fijne bij Roel is dat de lijntjes kort zijn. Er is veel en brede kennis. niet alleen op het gebied van training maar ook qua voeding en leefstijl. Ik trainde al een ruime tijd op eigen houtje, maar merkte dat ik niet meer verder kwam, daarom heb ik besloten de hulp van een online coach in te schakelen. Dit vooral omdat ik full time werk en 2 kinderen heb. Ik heb in deze korte tijd al veel geleerd en meer progressie geboekt. Het uiteindelijke doel is om genoeg handvaten te hebben om op eigen kracht en opgedane kennis zelf verder te gaan. Roel bied mij die mogelijkheid.'
Erwin Huijsmans

Hoe Weet ik of het combi pakket bij mij past en hoe kan ik beginnen?

1. Neem contact op 

Neem contact op via Whatsapp en/of kom langs voor een gesprek op mijn kantoor om alles samen uitgebreid te bespreken!
 

2. Samen bespreken we je doelstelling

Samen bespreken we wat je lastig vindt en wat je graag wilt oplossen. Wat zijn je doelstellingen en wat is nodig om dit te behalen.

3. kan ik je helpen

Nadat we je doelstelling weten en wat nodig is om dit te behalen kijken we samen op welke manier ik je hierbij kan helpen! Dit kan Online Coaching/Personal Training zijn of een combi van beide!

4. We beginnen en gaan samen groeien!

Hopelijk is na dit gesprek alles voor je duidelijk en kunnen we samen een plan opstellen om je doel te gaan behalen! Hierna volgt een proces waarin we samen maximaal resultaat gaan behalen!

Pakketten

basis

1 training per week (10 lessen)

€55,00 /les

 Prijs is inclusief Online coaching

plus

2 trainingen per week (10 lessen)

€42,50 /les

Prijs is inclusief Online coaching

pro

3 trainingen per week (10 lessen)

€35,00 /les

Prijs is inclusief Online coaching

Locatie: Fitnesscentrum Halsteren, Salus

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd of benieuwd naar Online Coaching van mij, neem dan contact op met mij om te kijken naar de mogelijkheden en/of plan een gratis intakegesprek waarin we samen kunnen kijken hoe ik jou het beste kan helpen met je doel! Ik zou het super tof vinden om je te helpen bij je doel en samen te groeien!

Het makkelijkst om contact op te nemen is via WhatsApp aangezien je via hier het snelst een reactie zal krijgen!

× Stel je vraag!