fbpx

online Coaching

Gepersonaliseerde en uitgebreide Coaching

Wil je eindelijk maximaal resultaat behalen met professionele begeleiding waarbij je niet vast zit aan een agenda, planning of locatie. 24/7 de mogelijkheid om contact op te nemen met je coach en gepersonaliseerde effectieve schema’s die voortdurend bijgewerkt worden! Onze Online Coaching is gespecialiseerd in vet verliezen, spiermassa opbouwen, sterker worden en leefstijl verbetering!

We maken gebruik van een wetenschappelijk verantwoordde aanpak gecombineerd met de persoonlijke wensen, behoeftes en mogelijkheden om zo effectief mogelijk te werken en om maximaal resultaat te behalen!

Voeding

Qua voeding is het niet nodig om constant saaie maaltijden te eten, elke 3 uur te eten en om koolhydraten compleet te vermijden. Er is nog steeds ruimte om af en toe uit eten te gaan en wat te drinken! 

We maken gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak die ons in staat stelt om een juiste balans te vinden in genieten en resultaat behalen!

Samen leren we op een flexibele manier je voeding bij te houden om maximaal resultaat te behalen!

 • Leer hoe je zelf voedingsproducten kan selecteren om resultaat te behalen!
 • Verschillende voorbeeld voedingsschema’s specifiek gemaakt naar je doelstelling en voorkeuren! Deze kunnen continue bijgewerkt worden
 • Specifieke richtlijnen hoeveel je moet eten en een handig voedingsdagboek in de PH-FIT app waarin je alles kan bijhouden!
 • Je krijgt uitleg over welke elementen bij voeding je resultaat beïnvloeden en hoe je hierop kan inspelen!
voeding
training

Training

Je krijgt een Persoonlijk Trainingsplan wat je makkelijk bij kan houden in de PH-FIT App. Je Trainingsplan wordt gebaseerd op je doelstelling, mogelijkheden en leefstijl. Elk trainingsschema word uniek gemaakt per persoon en is compleet gebaseerd op jouw lichaam en leefstijl om zo maximaal resultaat te behalen!

Je techniek wordt bekeken via videoanalyses en via Whatsapp krijg je feedback en verbeterpunten indien nodig. Wanneer het echt nodig is kan er altijd een fysieke technieksessie gepland worden! Hoe dan ook zal je uitvoering veilig en effectief zijn!

Elke week worden je prestaties geanalyseerd en wordt je trainingsschema bijgewerkt indien nodig.

 • Een persoonlijk Trainingsplan passend bij je wensen en behoeften.
 • Uitgebreide uitleg waarom je trainingsplan er zo uit zie.
 • Leer wat zorgt voor resultaat en hoe dit geïmplementeerd wordt in je schema.
 • Je Traint zo effectief mogelijk en behaalt maximaal resultaat

Leefstijl

Naast Voeding en Training zijn er nog veel meer elementen die invloed hebben op je resultaat. Je hele levensstijl heeft invloed op je resultaat en op je mentale welbevinden. 

We vinden het belangrijk dat je naast mooi resultaat ook een fijne leefstijl kan leiden waarin je goed in je vel zit en dat je ook buiten het sporten en eten goed presteert! 

Samen optimaliseren we je leefstijl en zorgen we ervoor dat je kan genieten van je leven, mooi resultaat behaalt en dat je super in je vel zit! 

Omdat we je in je hele leefstijl begeleiden vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk contact te hebben. Daarom kiezen we ervoor om als coach 24/7 bereikbaar te zijn. Zo kun je altijd je vragen stellen of vertellen als je ergens mee zit!  

 • Samen zorgen we voor groei in ALLE elementen van je leefstijl
 • Krijg alle nodige kennis en tools om je leefstijl aan te pakken om te groeien!
 • 24/7 de mogelijkheid om contact op te nemen. Een coach waaraan je alles kan vertellen en iemand die echt om je geeft! 
 • Behaal maximaal resultaat door alle elementen van je leefstijl te domineren!
coaching (alles)

Wat zeggen anderen over Online Coaching

'Afgelopen maand ben ik begonnen met Personal Training bij Roel. Een keer per twee weken heb ik een personal training van Roel. Tijdens deze trainingen word je lekker gepusht tot je max. De andere weken train ik zelf aan de hand van het schema wat Roel iedere twee weken voor mij maakt. Dit schema is helemaal voor jou op maat gemaakt en kan op ieder moment aangepast worden. Dankzij Roel heb ik mijn drive weer teruggevonden om te gaan trainen. Roel zorgt ervoor dat je lekker vermoeid en tevreden de sportschool verlaat!'
Erwin Huijsmans

Hoe Weet ik of Online Coaching bij mij past en hoe kan ik beginnen?

1. Neem contact op 

Neem contact op via Whatsapp en/of kom langs voor een gesprek op mijn kantoor om alles samen uitgebreid te bespreken!
 

2. Samen bespreken we je doelstelling

Samen bespreken we wat je lastig vindt en wat je graag wilt oplossen. Wat zijn je doelstellingen en wat is nodig om dit te behalen.

3. kan ik je helpen

Nadat we je doelstelling weten en wat nodig is om dit te behalen kijken we samen op welke manier ik je hierbij kan helpen! Dit kan Online Coaching/Personal Training zijn of een combi van beide!

4. We beginnen en gaan samen groeien!

Hopelijk is na dit gesprek alles voor je duidelijk en kunnen we samen een plan opstellen om je doel te gaan behalen! Hierna volgt een proces waarin we samen maximaal resultaat gaan behalen!

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd of benieuwd naar Online Coaching van mij, neem dan contact op met mij om te kijken naar de mogelijkheden en/of plan een gratis intakegesprek waarin we samen kunnen kijken hoe ik jou het beste kan helpen met je doel! Ik zou het super tof vinden om je te helpen bij je doel en samen te groeien!

Het makkelijkst om contact op te nemen is via WhatsApp aangezien je via hier het snelst een reactie zal krijgen!

× Stel je vraag!