fbpx
achtergrondfoto waar roel oefening doet

Roel Begthel

Meer spiermassa en wat fitter eruit zien voor de zomer. Dit waren mijn eerste doelen toen ik begon met fitnessen. Ik was 15 jaar oud en ik had geen flauw idee waar ik moest beginnen. Ik begon met een paar keer naar de sportschool te gaan met wat vrienden. Ik deed al hun oefeningen mee en achteraf had ik wel wat spierpijn. Ik at af en toe wat droge tonijn want daar zit natuurlijk veel eiwit in. Ik volgde adviezen op van wat gespierde influencers op internet. Ik dacht dat ik alles juist aan het doen was…

Maar toen de zomer voor de deur stond was ik nog steeds niet tevreden met hoe ik eruit zag en ik had nog steeds amper spiermassa opgebouwd. Ik snapte er helemaal niks van. Ik was toch naar de sportschool gegaan, ik deed af en toe op mijn voeding letten en ik luisterde naar die influencers op internet die er super uitzagen.

Ik moest iets fout aan het doen zijn dacht ik bij mezelf. Waarom kunnen anderen mensen wel resultaat behalen, maar lukt het mij niet? ik besloot om niet meer klakkeloos te luisteren naar wat bepaalde influencers zeiden. Ik begon met het volgen van experts rondom voeding en fitness. Om mijzelf verder te ontwikkelen leek het mij een goed idee om boeken te lezen. Ik kwam steeds meer te weten over afvallen en het opbouwen van spiermassa. Daarnaast besefte ik mijzelf steeds meer dat er veel onzin verteld werd rondom voeding en fitness, dat het bijna onmogelijk is voor beginnende sporters om te weten wat ze nou precies moeten doen.

Ik was het zat dat er zo veel onzin verteld werd rondom afvallen, trainen en meer. Zo besloot ik  mijn eigen Personal Trainer bedrijf op te zetten genaamd ProgressionHunters/PH-FIT. Mijn doelen zijn om mensen van de juiste informatie te voorzien en mensen te helpen en begeleiden met het behalen van hun doelen. Dit alles met de juiste informatie en op een verantwoorde en effectieve manier. Ik creëerde speciale afslankpakketten en spieropbouwpakketten voor mensen die langdurige en duurzame resultaten willen behalen.

Zelf heb ik de pakketten in de praktijk toegepast. Ik heb hier zelf super resultaten mee behaald. Ondertussen heb ik meer dan 20 kg spiermassa erbij en ik voel mijzelf beter dan ooit. Nu help ik mensen met het behalen van hun doelstellingen met geweldige resultaten.

Mijn Transformatie

2015 (Circa 50 KG)

2017 (Circa 70 KG)

× Stel je vraag!